Redovisningsbyrå i malmö

Som företagare vill man gärna ha en redovisningsbyrå som man litar på och som ligger i Närheten.
Om du är osäker på vilken byrå du ska välja kan du ta referenser från andra som anlitar en viss byrå.
Det kan också vara bra att kolla upp hur länge kunderna i genomsnitt stannar hos en byrå.
Kunder som stannar länge är ett bra tecken, men om många kunder byter snabbt till en annan byrå kan man ana ugglor i mossen, även om  det som sägs är bra.

För dig som bor i Malmö kan vi tipsa om A Invest Consulting, en redovisningsbyrå i Malmö.

A Invest & Consulting en komplett firma som erbjuder allt från bokföring och redovisning till fakturabelåning fastighetsförsäljning och fastighetsförvaltning.  Man har goda referenser och kunder som stannar länge.Detta då man kan erbjuda en komplett tjänst som kan bistå i ett företags alla olika skeden. Från den tidiga bokföringen till en eventuell försäljning av företaget.

Malmö är med sin mångkultur stort och det flödar av företag, både inom ekonomi och inom andra brancher. Många nyanlända har kanske inte full koll på vilka regler som finns kring bokföring och då är det bra att kunna ta hjälp av en redovisningsbyrå för rådgivning, även om man sköter själva bokföringen själv.

När kravet på revisor för mindre företag försvann, så ökade också behovet av ekonomisk rådgivning, eftersom tidigare kunde revisorn peka på brister i de ekonomiska förhållandena.

Oavsett om du har ett stort eller litet företag finns det alltid vissa tjänster man kan låta andra sköta om så kan man fokusera själv på verksamheten.

 

5 Dec 2016